Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen avondvierdaagse Engelen!

 

Zelfs in Coronatijd organiseren wij een Avondvierdaagse, alleen wel in aangepaste vorm. Iedereen loopt zijn/haar afstand op een zelfgekozen moment.

 

Voor de vrijwilligers betekent dit dat wij geen gebruik hoeven te maken van hun gewaardeerde ondersteuning. Geen verkeersregelaars, geen controleurs, geen ondersteuning bij start- en finish en helaas voor de wandelaars ook geen rustposten met limonade.

 

Wellicht een mooi moment om zelf eens een keer 4 afstanden te gaan lopen.

 

Heb je na het lezen van de website interesse om op wat voor manier dan ook volgend jaar een bijdrage te leveren als vrijwilliger neem dan contact op met:

 

Hedwig ten Dam

vrijwilligers@avondvierdaagseengelen.nl

Zonder vrijwilligers geen avondvierdaagse Engelen!

Wil jij je inzetten voor “een van de leukste evenementen in Engelen voor jong en oud”, geef je dan op als vrijwilliger.

De avondvierdaagse doet elk jaar een beroep op een vijftigtal vrijwilligers die zich enorm inzetten om van de avondvierdaagse in Engelen een fantastisch evenement te maken.

Zij helpen op de vertrek/aankomst locatie, delen drinken uit op de rustposten, zijn actief als controleur of regelen het verkeer op gevaarlijke kruispunten. 

Als verkeersregelaar wordt ingezet om het verkeer op drukke en onveilige punten te regelen. Je dient hiervoor minimaal 16 jaar te zijn en te beschikken over een e-learning  certificaat verkeersregelaar. Uiteraard ondersteunen wij je erbij om dat certificaat te halen.       

Als controleurs wordt je bij de start/finish locatie en op de route ingezet om de deelnamekaarten te scannen en waar nodig de wandelaars de weg te wijzen.

Als algemene vrijwilliger help je bij het inschrijven, uitdelen van versnaperingen bij de start en drinken op de rustposten, daarnaast doe je allerlei hand- en spandiensten.      

 

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk deze avondvierdaagse te organiseren.

Daarom vragen wij ook jouw hulp als vrijwilliger. Meestal is de hulp nodig van 17.45 uur tot 21.00 uur. Zelfs als je maar één avond kunt helpen ben je van harte welkom.

 

Interesse om op wat voor manier dan ook een bijdrage te leveren neem contact op met:

Hedwig ten Dam

 

vrijwilligers@avondvierdaagseengelen.nl

30+ Vrijwilligers

Elk jaar zijn meer dan 30 vrijwilligers actief om dit evenement tot een succes te brengen.

15+ Sponsoren

Meer dan 15 bedrijven helpen ons elk jaar om dit evenement mogelijk te maken.

X