Inschrijfgeld € 6,00 per persoon indien er nog startkaarten beschikbaar zijn.
Kinderen onder de 10 jaar kunnen alleen meelopen onder begeleiding van een betalende volwassene.
De startkaarten kunnen worden opgehaald op donderdag 8 juni en maandag 12 juni van 19:00 uur tot en met 20:00 uur in de Engelenburcht.
Met * gemarkeerd velden zijn verplicht.

Online inschrijven doorloopt een aantal stappen.

  1. Allereerst zouden we van u als inschrijver een aantal gegevens willen opnemen. Deze gegevens worden gebruikt voor het verdere verloop van uw inschrijving, u te informeren over deze inschrijving en contact met u te leggen bij eventuele vragen.
  2. Vervolgens tonen wij u een formulier waar u de gegevens van alle personen in kunt vullen welke u wenst in te schrijven.
  3. Ter controle zullen wij de gegevens zoals deze verwerkt gaan worden aan u tonen. Het verzoek om deze gegevens zorgvuldig te controleren.
  4. U wordt de mogelijkheid geboden om te betalen met Ideal. Dit is de enige betaal mogelijkheid voor de online inschrijf methode. Wenst u niet te betalen middels Ideal dan verzoeken wij u vriendelijk om het formulier te downloaden, in te vullen en in te leveren bij een van de op het formulier vermelde adressen.
  5. Indien uw betaling is geslaagd dan krijgt u hier direct een bevestiging van in uw e-mail box en op het scherm. De inschrijving is dan direct definitief. U kunt de startkaarten ophalen zoals hierboven is aangegeven.


  6. Hoeveel personen wilt u inschrijven? *

Met * gemarkeerd velden zijn verplicht.

Controleert u onderstaande gegevens goed!
De namen zoals hieronder getoond zullen worden geprint op de startkaarten.
De wandelaar ontvangt na de finish op de laatste dag een medaille met het nummer zoals vermeld bij de wandelaar. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste nummer!
Met de terug knop kunt u eventueel nog correcties uitvoeren. U hoeft dan niet alle gegevens opnieuw in te voeren.

U kunt uw inschrijving definitief maken door nu met Ideal te betalen.
Het door u verschuldigde bedrag om de inschrijving definitief te maken is € 0,00
Als begunstigde zult u zien: Stichting Mollie Payments inzake Dan-Q. De Ideal betalingen worden verzorgd door Mollie en Dan-Q, derhalve zult u verwijzingen naar deze bedrijven tegenkomen tijdens uw betaal proces.
Als betaalomschrijving zult u zien: Avondvierdaagse Engelen 2017