Dag 4 KLAAR! - Avondvierdaagse Engelen
De Avondvierdaagse Engelen zal plaatsvinden op 5 t/m 8 juni 2018
Avondvierdaagse Engelen
6417
post-template-default,single,single-post,postid-6417,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_non_responsive
 

Dag 4 KLAAR!

18 jun Dag 4 KLAAR!

De laatste dag is aangebroken, en voor ons, bestuur, tevens het afscheid…

Maar er moest eerst nog gewandeld worden vanaf het Oberon Plein in Slot Haverleij. En zou het dan toch ook nog droog blijven de laatste dag? Zouden de weergoden ons 4 dagen in de watten leggen?

Jazeker, er brak zelfs nog een flauw zonnetje door toen de eerste lopers van de 10 km het plein verlieten. En wat werden ze weer verwend op deze laatste dag. Capri-Sun van Cafetaria d’n Dijk, een nectarine van de PLUS en water en een kitkat van burggolf Haverleij.

Toen de laatste lopers van de 3 km het plein verlaten hadden, werd alles omgetoverd voor het slotfeest.

Ondertussen druppelden de eerste wandelaars alweer op het 29 Oktober plein binnen. Complimenten aan alle wandelaars want iedereen was keurig op tijd binnen. Op het plein kreeg iedereen nog een ijsje van verhuisbedrijf VLUGO en werden er fluitjes uitgedeeld door Kapsalon Knipperz.  En toen de beat werd ingezet door DJ Chris Bartell ( een 14 jarig talent compleet met draaitafels en luidsprekers op een platte kar ) kon de stoet richting het Oberon plein. Wat een feestelijke optocht!!!

En dat feest werd voortgezet op het plein. Natuurlijk eerst de nodige speeches en medaille uitreiking maar met een hapje, drankje en een muziekje werd het een gezellige boel.

En dan was daar ook het afscheid van ons, oud bestuur , en verwelkoming van het nieuwe bestuur. Na mooie woorden en bloemen van Hans vd Ven namens Stg. Engelens belang en bloemen van het nieuwe bestuur was daar het moment. KLAAR.

We kunnen terugkijken op een mooie periode van 10 jaar waarin heel veel is bereikt, met vele mooie pieken, maar natuurlijk ook de dalen. Al met al is het een mooi evenement dat staat als een huis, wat me met vertrouwen overdragen aan het nieuwe bestuur, die er zeker ook hun ziel en zaligheid in zullen steken om de Engelense Avondvierdaagse te continueren.

En als je dan op zaterdag morgen op het plein de bekertjes bij elkaar staat te harken, je hoofd nog dronken van alle complimenten ( en een biertje 😉 ) en je krijgt spontaan koffie en een worstenbroodje aangeboden van een de pleinbewoners , dan besef je: We hebben het goed gedaan, we hebben een evenement waar we trots op kunnen zijn wat hopelijk tot in de  lengte van jaren blijft bestaan, dus we kunnen alleen maar zeggen

Bedankt allemaal en welkom bij de 11e editie van de Engelense Avondvierdaagse.

Tags: